WEDNESDAY, JANUARY 25, 2023 - 03:01
 • Banja Vrujci bazeni

  Banja Vrujci bazeni

 • Hotel Vrujci

  Hotel Vrujci

 • Banji Vrujci smeštaj - apartmani sobe vile privatni smeštaj

  Banji Vrujci smeštaj - apartmani sobe vile privatni smeštaj

 • Vrujci Banja

  Vrujci Banja

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Banja Vrujci 2022

  Banja Vrujci 2022 - Uželeli ste se mirnog odmora, treba vam priroda i ništa više, hoćete samo da šetate po…

 • Banja Vrujci Bazeni

  Banja Vrujci bazeni velika pogodnost Banje Vrujci je što ima prirodno blago, lekovitu termalnu vodu, a samim tim i izvrsnu…
 • Banja Vrujci Smestaj

  apartmani sobe privatni smestaj vile hoteli vikendice
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Apartmani Komazec - Banja Vrujci

APARTMANI KOMAZEC BANJA VRUJCI je idealno mesto za odmor. Apartmani se nalaze u mirnom i ravnom delu banje, dok su ostale značajne lokacije u banji vrlo blizu. Kompleks bazena i akva parka „Terme Vrujci“ je udaljen 400 metara, odnosno samo 8 minuta laganog hoda. Centar banje i hotelski bazeni su udaljeni 900 metara i do njih se dolazi uređenom stazom uz reku Toplicu. U neposrednoj blizini se nalaze dobro opremljen supermarket, fabrika „Voda Voda“ i crkva.

Apartmani su opremljeni u modernom stilu koji se fokusira na što veće zadovoljstvo gostiju, strogo vodeći računa o njihovim potrebama. Svaki apartman je klimatozavan, opremljen komarnicima i ima natkrivenu terasu sa pogledom na prelepo ukrašeno dvorište koje krase uređeni travnjak, cveće, fontana i bogata večernja rasveta.  Svaki apartman ima i svoje parking mesto.

Svi ljubitelji dobre hrane i druženja mogu uživati u letnjikovcu sa roštiljem i svom pratećom opremom.

Gostima su omogućeni digitalna TV i besplatan bežični internet koji pokriva apartmane i dvorište.

Apartmani Komazec uspešno posluju već više od 12 godina. Apartmani su kategorisani sa tri i četiri zvezdice. Boravišna taksa se plaća po cenovniku Turističke organizacije Mionica.

Apartmani Komazec primaju vaučere Ministarstva turizma Republike Srbije.

https://www.banjavrujci.info/smestaj/apartmani/apartmani-komazec

Apartman 1 (Zeleni apartman)

Veliki porodični Zeleni apartman se nalazi na prvom spratu i kategorisan je sa 4 zvezdice. Sastoji se od dve sobe i trpezarijsko-dnevnog boravka. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi veliki bračni ležaj, a u drugoj sobi dva odvojena ležaja koja se mogu sastaviti po potrebi. U prostoru trpezarijsko-dnevnog boravka se nalaze trosed sa mogućnošću razvlačenja, led TV, trpezarijski sto i stolice i kompletno opremljena kuhinja.

Apartman poseduje i kupatilo sa kadom i veliku, natkrivenu, komfornu terasu sa pogledom na lepo uređeno dvoriste. Na terasi se nalaze baštenski sto i stolice koji mogu poslužiti i za ručavanje.

Apartman je klimatizovan i za njega obezbeđeno parking mesto u okviru dvorišta.

 

Apartman 2 (Narandžasti apartman)

Narandžasti apartman je trokrevetni apartman koji se nalazi na prvom spratu. Sastoji se iz dva dela koji su vizuelno odvojeni jedan od drugog. U trpezarijsko-dnevnom boravku se nalazi jedan ležaj i potpuno opremljena kuhinja. Hodnik sa kupatilom u sredini apartmana vizuelno odvaja prostor u kome se nalazi veliki bračni ležaj sa prostranim garderobnim delom, led TV i izlazom na terasu.

Apartman je klimatizovan i poseduje veliku, natkrivenu terasu sa pogledom na lepo uređeno dvoriste. Terasa je opremljena baštenskim stolicama i stolom pogodnim za ručavanje. Parking prostor je obezbeđen.

 

Apartman 3 (Roze apartman)

Roze apartman je smešten u prizemlju objekta i sastoji se iz dve prostorije. U prvom delu se nalazi veliki bračni ležaj sa garderobnim ormarom, a u drugom odvojenom delu se nalazi trpezarijsko-kuhinjski prostor i krevet za jednu osobu. Apartman je klimatizovan sa potpuno opremljenom kuhinjom, kupatilom, led TV i terasom sa pogledom na uređeno dvorište. Na terasi se nalaze baštenski sto i stolice koji su praktični za odmor i ručavanje.

 

Apartman 4 (Plavi apartman)

Plavi apartman je studijskog tipa i nalazi se u prizemnom delu objekta. Poseduje veliki bračni ležaj, kupatilo i potpuno opremljenu kuhinju, trpezarijski sto i stolice. Apartman je klimatizovan i opremljen led TV i modernom rasvetom koja mu daje posebnu draž. Apartman poseduje parking mesto i natkrivenu terasu sa baštenskim stolicama i stolom pogodnim za odmor i ručavanje. Terasa je u nivou sa lepo uređenim dvorištem.

 

Dvorište