• Banja Vrujci bazeni
 • Hotel Vrujci
 • Banji Vrujci smeštaj - apartmani sobe vile privatni smeštaj
 • Vrujci Banja
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • Banja Vrujci 2019

  Banja Vrujci 2019, Uželeli ste se mirnog odmora, treba vam priroda i ništa više, hoćete samo da šetate po šumama…

 • Banja Vrujci Bazeni

  Banja Vrujci bazeni velika pogodnost Banje Vrujci je što ima prirodno blago, lekovitu termalnu vodu, a samim tim i izvrsnu…
 • Banja Vrujci Smestaj

  apartmani sobe privatni smestaj vile hoteli vikendice
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Banja Vrujci apartmani - Banja Vrujci

Banja Vrujci apartmani Banja Vrujci apartman sa bazenom – cene i informacije za izdavanje apartmana. Ponuda privatnog smeštaja apartmani u Banji Vrujci, pogledajte apartmane koji su trenutno u ponudi na našem portalu.

apartmani Banja Vrujci

Banja Vrujci Apartmani Comfort

Banja Vrujci Apartmani Comfort je novi apartman u Banji Vrujci koji se nalazi tačno 250 metara od novih bazena Nova Banja i 150 metara od najbliže dobro opremljene prodavnice.

Apartmani Comfort detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Maksimović

Banja Vrujci Apartmani Maksimović je moderno opremljen apartman u Banji Vrujci, sa svim neophodnim elementima za ugodan smeštaj i boravak u Vrujcima.

Apartmani Maksimovic detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Vesna

Novi apartmani u Banji Vrujci, sastoje se iz dve sobe, kuhinje i kupatila. Kada je u pitanju privatni smeštaj Vesna apartman ima 5 ležajeva i površine je 52 kvadratna metra.

Apartmani Vesna detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Aba

Privatan smeštaj Banja Vrujci apartmani Aba situiran je na prvom spratu porodične kuće u ulici preko puta škole u Banji Vrujci. Aba apartmani u Banji Vrujci su na 150 metara od kompleksa bazena Nova Banja u Vrujcima i na desetak minuta hoda do hotela Vrujci.

Apartmani Aba detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Ana

BANJA VRUJCI APARTMANI ANA Banja Vrujci su fenomenalno pozicionirani, na svega 600 metara udaljenosti od bazena „Prva nova banja“ i nekih 700 metara od spa kompleksa hotela Vrujci

Apartmani Ana detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Višnja

Apartman Višnja Banja Vrujci privatni smeštaj se nalazi na oko 7-8 minuta laganog hoda do hotela Vrujci i bazena i na 5-6 minuta udaljenosti od Akva parka u Banji Vrujci. Višnja Apartman u Banji Vrujci je u novoj stambenoj zgradi,

Apartmani Višnja detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Mica

Apartman Mica Banja Vrujci – trokrevetni apartman u Banji Vrujci, nalazi se 100 metara nakon skretanja za centar banje Vrujci, udaljen 100 metara od novih bazena i 500 od centra banje i hotela Vrujci.

Apartmani Mica detaljna prezentacija

Banja Vrujci apartmani Anidu

Apartmani Anidu u Banji Vrujci su novi apartmani u Vrujcima, koji se nalaze na udaljenosti od 600 metara od izvora i hotelskih bazena. Anidu Apartmani opremljeni su svim potrebnim elementima za Vaš prijatan boravak. Apartmanski smeštaj Anidu Banja Vrujci vas očekuje.

Apartmani Anidu detaljna prezentacija

Banja Vrujci apartmani Kosić

Banja Vrujci apartmani Kosić – Novi apartmani u banji Vrujci na pet minuta od otvorenih hotelskih bazena i tri minuta od novih bazena. Apartmani Kosić su lepi i moderno opremljeni apartmani koji sadrže sve neophodne elemente za ugodan boravak posetilaca. Apartmani su kategorisani su sa 4 zvezdice od Turističke Organizacije Mionica.

Apartmani Kosić detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Amante

Vila Amante Banja Vrujci apartmani – novi objekat za izdavanje apartmana u Banji Vrujci. Nalazi se iznad fabrike Voda Voda, na samo par minuta hoda od centra banje Vrujci i novih bazena. Vila Amante poseduje 6 apartmana. Svi apartmani su potpuno novi kompletno opremljeni i prlagođeni gostima da se opuste i uživaju u prijatnoj atmosveri.

Apartmani Amante detaljna prezentacija

Banja Vrujci apartmani Pink

Banja Vrujci apartmani Pink nude privatni smeštaj blizu Novih bazena. Pink apartmani u Banji Vrujci nudi tri apartmana za izdavanje. Privatan smeštaj apartmani Banja Vrujci na dobroj lokaciji. Ukoliko volite bazene Prva Nova Banja Vrujci Pink apartmani su pravi izbor za vaš smeštaj. Apartmani su locirani na samom ulazu u Banju Vrujci na oko 300m od Novih bazena i na oko 800m od hotelskih bazena i centra banje Vrujci.

Apartmani Pink detaljna prezentacija

Banja Vrujci apartmani Katić

Katić apartmani Banja Vrujci su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni apartmani u Banji Vrujci tipa studio. Na 400 metara od bazena sa lepim i velikim dvorištem odličan su izbor za goste koji žele lep apartmanski smeštaj. Šta u okviru smeštaja nude apartmani Katić? Sobe, komplet opremljena kuhinja, terase, kupatila, parking, TV i internet

Apartmani Katić detaljna prezentacija

Banja Vrujci Apartmani Stefanović

Stefanović apartmani u Banji Vrujci trokrevetni i četvorokrevetni apartmani prve kategorije sa 4 zvezdice, katetgorizovani od strane Turističke Organizacije Mionica. Stefanović apartmani Banja Vrujci za sve koji vole lep i komforan smeštaj predstavljaju odličan izbor.

Apartmani Stefanović detaljna prezentacija

Apartmani Nikola Banja Vrujci

Banja Vrujci apartmani Nikola predstavljaju lep apartmanski smeštaj u Banji Vrujci koji se sajtoji od 2 apartmana potpuno opremljena sa klimom, terasama i odvojenim ulazima. Apartmani se nalaze veoma blizu svih važnijih bazena, prodavnica i drugih važnijih objekata u Banji Vrujci.

Apartmani Nikola detaljna prezentacija

Jorgos Apartman Banja Vrujci

Banja Vrujci apartmani Jorgos – apartman za izdavanje u Banji Vrujci lociran u ulici odmah iznad bazena u porodičnoj kući. SOba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i terasa su sastavni deo apartmana Jorgos.

Apartmani Jorgos detaljna prezentacija

Apartmani Alfa

Banja Vrujci apartmani Alfa – Apartmani Alfa su novi četvorokrevetni apartmani, prostrani i moderno opremljeni. Apartmani imaju grejanje tako da se izdaju i tokom zime. Udaljeni su 600m od doma zdravlja i česme.

Detaljna prezentacija Apartmana Alfa

Apartmani Gmizić

Apartmani u Banji Vrujci Gmizić su novi apartmani, svaki apartman ima TV sa kablovskom televizijom i kompletno opremljenom kuhinjom. Smeštaj se sastoji od 4 apartmana tipa – studio.

Apartmani Gmizić detaljna prezentacija

Apartmani GOGA

Apartmani Goga – Apartmani u Banji Vrujci za izdavanje u novoizgrađenom smeštajnom objektu, kompletno opremljeni novim nameštajem. Apartmani su na izuzetno lepoj lokaciji, u lepom i mirnom kraju a istovremeno ne previše udaljeni od centra banje, bazena i izvora, svega 400 metara.

Detaljna prezentacija Apartmana Goga


Apartmani Sunčani Breg

Vila Sunčani Breg se nalazi u mirnom delu banje, okružena zelenilom, travnato dvorište u okviru vile je površine 15 ari. Idealna za odmor porodica sa malom decom. Udaljena je 300 metara od hotelskih bazena.

Detaljna prezentacija Apartmana Vile Sunčani Breg


Apartmani i sobe Maja

Apartmani Maja se nalaze u Banji Vrujci, iznad hotelskih bazena, udaljeni od centra banje svega 200 metara. Apartmani su moderno opremljeni, klimatizovani su, imaju internet, kablovsku TV, spoljašnju kuhinju i parking.

Detaljna prezentacija Apartmani i sobe Maja


Apartmani Nikolić

Apartmani Nikolić se nalaze u mirnom i zelenilom okruženom delu Banje, u neposrednoj blizini Voda Voda fabrike i spa kompleksa Prva Nova Banja. U ponudi su dva trokrevetna apartmana, dva četvorokrevetna, kao i najveći apartman za dve porodice. Svi apartmani imaju kuhinju (sa šporetom, frižiderom i posuđem), kupatilo, klimu, bablovsku televiziju i terasu. Za sve goste obezbeđen je parking prostor.

Detaljna prezentacija Apartmana Nikolić

PODELI OVO NA:
TwitterFacebookPin It