• Banja Vrujci bazeni

  Banja Vrujci bazeni

  Na otvorene bazene hotela Vrujci u Banji Vrujci se svakodnevno sjati na hiljade posetilaca iz cele Srbije.
 • Hotel Vrujci

  Hotel Vrujci

 • Smeštaj u Banji Vrujci apartmani sobe vile privatni smeštaj

  Smeštaj u Banji Vrujci apartmani sobe vile privatni smeštaj

  Kada dođete u Banju Vrujci smeštaj se može pronaći kao privatni smeštaj u Banji Vrujci (apartmani vile sobe vikendice) ili hotelski smeštaj.
 • Vrujci Banja

  Vrujci Banja

 • Prva Nova Banja Vrujci

  Prva Nova Banja Vrujci

  Nova Banja u Vrujcima predstavlja jedinstven spa centar i veoma popularan kompleks bazena u Srbiji.
> <
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Vrujci 2016

  Banja Vrujci 2016, Uželeli ste se mirnog odmora, treba vam priroda i ništa više, hoćete samo da šetate po šumama…

 • Bazeni

  Bazeni Nove Banje i hotela Vrujci otvoreni i zatvoreni
 • Banja Vrujci Smestaj

  apartmani sobe privatni smestaj vile hoteli vikendice
 • 1
 • 2

Banja Vrujci apartmani

Banja Vrujci apartmani Banja Vrujci apartman sa bazenom – cene i informacije za izdavanje apartmana. Ponuda privatnog smeštaja apartmani u Banji Vrujci, pogledajte apartmane koji su trenutno u ponudi na našem portalu.

Jorgos Apartman Banja Vrujci

Banja Vrujci apartmani Jorgos – apartman za izdavanje u Banji Vrujci lociran u ulici odmah iznad bazena u porodičnoj kući. SOba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i terasa su sastavni deo apartmana Jorgos.

Apartmani Jorgos detaljna prezentacija

Apartmani Novaković

Novaković apartmani Banja Vrujci – apartmani privatni smeštaj Novaković nude mogućnost smeštaja u apartmanu tipa studio, na prelepom mestu, nedaleko od bazena i hotela.

Apartmani Novaković detaljna prezentacija

Apartmani Alfa

Banja Vrujci apartmani Alfa – Apartmani Alfa su novi četvorokrevetni apartmani, prostrani i moderno opremljeni. Apartmani imaju grejanje tako da se izdaju i tokom zime. Udaljeni su 600m od doma zdravlja i česme.

Detaljna prezentacija Apartmana Alfa

Apartmani Gmizić

Apartmani u Banji Vrujci Gmizić su novi apartmani, svaki apartman ima TV sa kablovskom televizijom i kompletno opremljenom kuhinjom. Smeštaj se sastoji od 4 apartmana tipa – studio.

Apartmani Gmizić detaljna prezentacija

Apartmani GOGA

Apartmani Goga – Apartmani u Banji Vrujci za izdavanje u novoizgrađenom smeštajnom objektu, kompletno opremljeni novim nameštajem. Apartmani su na izuzetno lepoj lokaciji, u lepom i mirnom kraju a istovremeno ne previše udaljeni od centra banje, bazena i izvora, svega 400 metara.

Detaljna prezentacija Apartmana Goga


Apartmani Ivanović

Banja Vrujci apartmani Ivanović – Vila Ivanović je smeštena u samom centru Banje Vrujci u neposrednoj blizini spa centra Prva Nova Banja. Svi apartmani Vile Ivanović imaju klimu, kablovsku tv, kuhinju, parking, video nadzor, terasu i centralno grejanje tako da je smeštaj u apartmanima Vile Ivanović moguć i u zimskom periodu.

Detaljna prezentacija Apartmana Ivanović


Apartmani Sunčani Breg

Vila Sunčani Breg se nalazi u mirnom delu banje, okružena zelenilom, travnato dvorište u okviru vile je površine 15 ari. Idealna za odmor porodica sa malom decom. Udaljena je 300 metara od hotelskih bazena.

Detaljna prezentacija Apartmana Vile Sunčani Breg


Apartmani i sobe Maja

Apartmani Maja se nalaze u Banji Vrujci, iznad hotelskih bazena, udaljeni od centra banje svega 200 metara. Apartmani su moderno opremljeni, klimatizovani su, imaju internet, kablovsku TV, spoljašnju kuhinju i parking.

Detaljna prezentacija Apartmani i sobe Maja


Apartmani Komazec

Apartmani Komazec su locirani u mirnom delu Banje Vrujci tačnije u naselju Gornja Toplica u neposrednoj blizini apartmanskog naselja Mamido tj. hotela Voda Voda kao i same fabrike vode. Od pošte u Banji Vrujci koja je locirana na putu Ljig-Mionica, apartmani Komazec su udaljeni svega 150t metara.

Detaljna prezentacija Apartmana Komazec


Apartmani Nikolić

Apartmani Nikolić se nalaze u mirnom i zelenilom okruženom delu Banje, u neposrednoj blizini Voda Voda fabrike i spa kompleksa Prva Nova Banja. U ponudi su dva trokrevetna apartmana, dva četvorokrevetna, kao i najveći apartman za dve porodice. Svi apartmani imaju kuhinju (sa šporetom, frižiderom i posuđem), kupatilo, klimu, bablovsku televiziju i terasu. Za sve goste obezbeđen je parking prostor.

Detaljna prezentacija Apartmana Nikolić